* -
en lørdag.


heisann. i dag har jeg faktisk rukket en del på kort tid! jeg har spist masse (typ godteri & ristorantepizza, har mageknip nå....), vært på butikken, syklet to mil og dusjet. så nå sitter jeg nydusjet og bøtter innpå med vann, i og håp om å få bort mageknipen før jeg stikker på fest litt senere. skal nemlig på fest til en god venninne, og blir vel der hele kvelden! topp ja. men nå skal jeg se til å få klint på litt sminke før jeg finner i et brukbart antrekk. seee yooou!grilling.

hei. i kveld har jeg vært i havna og grillet med en fantastisk herlig gjeng, noe som alltid er en suksess! masse snakking, latter og spising av grillmat kan vel ikke bli annet enn likt? i hvert fall ikke hos meg. ellers skal jeg legge meg snart, ettersom jeg er umenneskelig trøtt etter en lang (egentlig ikke, men den føles lang) og stressende uke. og i morgen må jeg pakke til jeg stikker til gøteborg med klassen på søndag! jippiiii. + at jeg skal på partey på kvelden. men nååå, god natt, dere! kyss på dere. 


who says.

 • postet av kine emelie 29.apr.2011 kl. 13:42 i musikk
 • 0 fine


sommerlig & fint.


1. solbriller fra ray-ban, $334.00
2. topp fra t by alexander wang, $129.00
3. hatt fra forever21, $12.00
4. skjørt fra lover, $621.00
5. veske fra ralph lauren, $995.00
6. ballerinas fra lanvin, $555.00 

 • postet av kine emelie 28.apr.2011 kl. 20:10 i mote
 • 8 fine


snart helg.


helluuuu. skoledagen i dag var utrolig stressende, i og med at vi hadde deadline på filmen vår klokka tre. vi leverte ti minutter på overtid, men fikk i hvertfall levert noe! ellers har jeg ryddet en del her hjemme i leiligheten nå (deilig og ikke vasse rundt i klær lenger!!) og snart kommer pappa på besøk en snartur. så da skal jeg lage brødskiver med noe godt på til oss. også skal han få ta med masse klær som jeg skal ha med til sverige hjem til rissa. åh, så snill han er, for da slipper jeg å drasse med meg alt på skolen i morgen. men nå må jeg jobbe litt med en fremføring jeg skal ha i engelsk i morgen. toodles!hårinspirasjon.

vakre ulrikke får stå for dagens hårinspirasjon! sååå fint, og for en nyyydelig farge. ah, jeg vil ha. tror virkelig jeg må klippe meg til skuldrene igjen + stripe med litt gråblonde striper. tjohei. (jeg trenger genseren også)idag.

endelig hjemme fra skolen. stiv og støl etter gårsdagens trening. mett etter en brødskive med banan. trøtt og sliten etter for lite søvn. glad på grunn av det fantastiske været her i trondheim. en fin onsdag, jippi!dagens innkjøp.rosa blondetopp fra kappahl & stripet oversized genser fra kappahl.lang tirsdag.


hei, sukkertopper. denne dagen har vært lang. utrolig lang. den startet med at jeg måtte stå opp klokka fem på fem for og rekke bussen til trondheim, deretter var jeg en liten tur innom leiligheten min, før turen gikk til skolen, hvor vi hadde media, norsk og gym. i norsken fikk vi tilbake tentamenstekstene våre og jeg fikk 6- (hihihi, må nesten skryte litt!), og i gymmen hadde vi jogging, kulestøt, sekstimeter og fotball. etter skolen stakk jeg en tur til byen for å kjøpe inn noen nødvendigheter + mat, og det ble selvfølgelig noe ufornuftig også..... men slik er det. spesielt med meg! nå skal jeg spise frukt og se tv. kisskiss.bloggfri.


heisann! jeg har ikke blogget på noen dager nå, rett og slett på grunn av at jeg har hatt en blogglyst lik null. har ikke hatt noe interessant å komme med eller noen fine biler og dele, så da fant jeg ut at det var like greit og holde seg unna en liten stund. det jeg da har jeg gjort disse dagene er å slappe av og nyte sola på hytta. jeg har blitt litt brunere + fått spist masse god mat! og grillet mye. og nå er det top model og paradise hotel som står på planen, før jeg må legge meg, slik at jeg kommer meg opp til klokka fem i morgen tidlig. SKOLE....min fredag i bilder.

barbent, shorts, topp, sol, vafler, magasiner, mer sol, tjuefire grader, solbrent, fregner. fint.
finvær i trøndelag.

god morgen. nå har jeg spist frokost sammen med mamma og pappa, og endelig skinner solen ute! i går var det grått og pissevær hele dagen, men nå har da altså sola bestemt seg for å ta seg en tur hit til oss i trøndelag også. jippi! så nå skal jeg ut i sola og kanskje få litt farge på liket... håper dere får en topp langfredag!
kremfarget.


1. genser fra modekungen, $146.00
2. shorts fra hennes&mauritz, $56.00
3. caps fra chicago bears, $25.00
4. øredobber fra topshop, $16.00
5. veske fra zara, $50.00
6. sandaler fra clairey, $175.00


 • postet av kine emelie 22.apr.2011 kl. 00:46 i mote
 • 3 fine


fantastisk fin kjole.
en god morgen.


god morgen. nå har jeg våknet, spist to påskeegg fra min lilla kartong, og nå er det eneste jeg venter på frokosten. mmm. senere i dag skal vi dessuten lage hjemmelaget pizza, og vi får besøk av farmor og mormor. det blir koslig! håper dere får en fin skjærtorsdag med mye godteri og god mat! bildet over er forresten gammelt. jeg har ikke lenger brunt hår, men rommet mitt her på hytta ser likt ut. min fine onsdag.

heisann! i dag har jeg spist masse godteri, en god frokost, kjørt bil i noen timer, vært på besøk til søstra mi og kjæresten pluss familien hans ute i havgapet og kjørt noen timer igjen. på besøk fikk vi både middag, dessert og kaffe, så jeg skal ikke klage! det er dessuten superfint der, og jeg håper vi kan dra dit til sommeren, for da er det sikkert litt varmere. ellers har jeg sett oslogirls nå, og skal straks mekke meg en stor skål med frukt. 
mitt påskeegg.

god morgen. nå har jeg fått tidenes største påskeegg, og jeg er kvalm som aldri før... har nemlig spist litt for mye sjokolade.. derfor skal jeg nå lese litt i costume, som jeg også fikk i egget, også håper jeg kvalmen går over før frokost! egget mitt er forresten omtrent femti centimeter på det lengste. altså er det plass til litt (les: MYE), og mamma har utnyttet plassen til det fulle. fint for egget, kvalmende for meg. he-he. håper dere får en fin påskeonsdag!

mollie king.

jeg simpelthen elsker mollie king sitt nydelige, friske hår, og jeg vurderer sterkt å gå for noe lignende når sommeren nærmer seg enda litt mer. altså at jeg klipper håret mitt en del + striper det mer. tror det kan bli bra jeg! hihi.
lever det gode liv på hytta.


hei! jeg lever det gode liv på hytta, med masse mat, godteri, tv og mobilt bredbånd. tror nok jeg har spist litt for mye potetgull, dip og sjokolade, så tror resten av kvelden går med til frukt og vann. ehe. ellers koser jeg meg veldig her (noe jeg alltid gjør), og det er supert at temperaturen er på vei oppover og solen titter frem av og til. gleder meg i hvertfall til vi kan sette ut båten igjen! i morgen skal vi også besøke søstra mi og kjæresten på hytta deres, så det blir også kos. OG i morgen tidlig får jeg påskeegget mitt! jippi. håper dere får en flott tirsdagskveld videre!hyttetur.


hei, og god morgen. nå har jeg nettopp spist en super frokost, etterfulgt av noen biter sjokolade (herreguuud, jeg har blitt helt hekta på sjokolade!! kunne levd på det, seriøst!!), og nå venter jeg bare på at vi skal få båret ut all bagasjen vår i bilen og kjørt avgårde til hytta. endelig skal jeg også gjøre noe denne påskeferien! ikke det at jeg kommer til å gjøre stort annet enn å spise godteri og å se tv når jeg er der, men morsommere enn å sitte hjemme. ehe. men først skal vi en tur på butikken og handle inn enda mer godis + en slik moro, tung rockering til meg. slik at jeg kanskje får trent litt der også... see you!herlige monki.

noen saker og ting jeg omtrent krever for tiden. tror jeg må se til å finne noe av det når jeg skal til gøteborg etter påskeferien. jippi!mandag er en fin dag.


heisann. i dag våknet jeg av meg selv klokka tolv, og da lagde jeg meg en fantastisk god frokost bestående av grove rundstykker, kaviar og hvitost. og selvfølgelig et stort glass med kaldt melk! etter frokosten dro jeg ut på en powerwalk/ joggetur, noe som var utrolig herlig da jeg kom hjem igjen. så nå har jeg dusjet, spist tomatsuppe og sett litt på tv, og det eneste jeg skal gjøre resten av dagen er å slappe av på sofaen. og å høre på miley cyrus. elsker stemmen hennes! verdens fineste kjole.powerwalk.

powerwalk; here i come. sees. søte drømmer.
nå skal jeg drømme om store slott, grønne skoger, varme sommernetter, shortser, bare ben og å rømme fra virkeligheten. god natt.

 • postet av kine emelie 17.apr.2011 kl. 23:51 i tanker
 • 6 fine


en søndag.

YPBNJC on Make A Gif, Animated Gifs
heisann. nå har jeg nettopp skrevet ferdig en irriterende og stygg tekst i engelsk som skulle handle om en roman vi skulle ha lest. romanen heter "black and white" og er utrolig ensidig. og kjedelig. ellers har vi hatt besøk av søstra mi og kjæresten hennes, og vi har spist biff og bakt potet + masse godis til dessert. og nå har jeg spist potetgull, dip og frukt, og er kvalm. igjen. er omtrent kvalm hele tiden når jeg har ferie jeg. ehe. kanskje et hint til at jeg ikke skal spise mye godteri? men jeg bryr meg ikke, for jeg elsker godteri. og jeg ignorerer ikke noe jeg elsker. woopwoop. follow my blog with bloglovin.summer breeze.
kaffebesøk.

har nettopp vært på et kjempekoslig kaffebesøk hjemme hos søstra mi og kjæresten hennes, og vi har spist noen av de beste sjokolademuffinsene jeg har smakt! supergode, så håper jeg kan få oppskriften. tihi. ellers kommer de hit på middag i halv fem-tiden, så dette blir en fin familiedag. og vi skal spise biff og bakt potet. mmm.  her har dere litt fine bilder fra deres fine hus!

endelig er dette mitt.

jippiiii!! endelig er disse to nydelighetene mine til odel og eie. så nå venter jeg bare på at de skal dumpe ned på postkontoret. gleder meg så utrolig mye til å kunne bruke dem begge to. tjohei! nå skal jeg på besøk til søstra mi og kjæresten. blir superkos!capsen er fra h&m sin herreavdeling og shortsen er fra h&m sin conscious collection.ha en fin dag.
god natt.


hei. nå er det ganske så sent og jeg er trøtt. har nettopp spist en god del med ananas og kiwi, og er stappmett. har dessuten drukket masse te. og nå straks er filmen "ukysset" ferdig, som viste seg å være en kjempesøt og fin film, selv om jeg ikke hadde noen forhåpninger til den. det er da ting som regel blir best. ved å ikke håpe noe. men nå skal jeg sove. gleder meg til å våkne i morgen og å vite at jeg har fri enda en uke. god natt!min lørdagpørdag.soving. rundstykker og te. butikken. godis. sofaen. fritert scampi og ris. mer sofa. mer godis. og forhåpentligvis noe bra på tv.fint på en lørdag.


lørdag.


det er endelig lørdag. dagen i uka hvor jeg liker å ikke gjøre noenting, bare ligge på sofaen og se på tv og spise masse godteri. det er også påskeferie. derfor kunne ikke denne lørdagen blitt stort bedre. bare tanken på å ha fri i ni dager til gjør meg superglad. ellers har jeg spist en fantastisk god lørdagsfrokost, og om ikke lenge skal jeg vel en tur på butikken med mami og handle inn massemasse godt til i dag og i morgen. jippi. håper alle dere får en fin lørdag også! kisskiss.en avslappende fredagskveld.

hei. jeg har en utrolig avslappende og fin fredagskveld her hjemme, og koser meg dermed med en fantastisk god melkesjokolade og ostepop. og frukt, selvfølgelig! mmm. og ellers ser jeg på norske talenter, og etterpå blir det senkveld. jippi. for en fin kveld. feirer at det er ferie, altså!

litt fint.


endelig påskeferie.


heisann. endelig er det påskeferie, dere! og dagen i dag har for min del gått med til en god del timer på skolen, reising hjem til bygda mi, spising av herlig mat med mamma og pappa + trening. så nå er jeg godt plassert i sofaen, og skal snart på butikken for å handle noe godt til i kveld. mmm. også skal jeg kose meg foran tven resten av kvelden. og det skal bli så ubeskrivelig godt å kunne sove lenge mange dager fremover! ah, livet, dere. god påske da!! kisses.outfit 15. april 2011.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
genser fra hennes&mauritz, jeans fra cheap monday og sko fra chica. ni vesker jeg vil ha.


zara, asos, alexander mqqueen, gucci, miss selfridge, mango, wrangler, cambridge satchel company, mulberry.

 • postet av kine emelie 14.apr.2011 kl. 21:09 i mote
 • 8 fine


en slapp kveld.

Photobucket
hei, småknupper! i dag har jeg vært på skolen altfor lenge (føltes i hvertfall slik), hvor vi hadde media hele dagen. gjorde vel så godt som ingenting, og etter skolen dro jeg til byen for å kjøpe meg et par nye jeans. og det ble det! de er svarte og fra cheap monday, og jeg elsker dem. skal bli så godt å bruke nye jeans igjen, haha. ellers skal jeg mekke meg noe mat nå, også skal jeg dusje. OGSÅ se tv. ha en fin kveld da, dere! kisses.torsdagsinspirasjon.
en solfylt onsdag.

hei! i dag har været vært perfekt her i trondheim. bra temperatur, omtrent skyfri himmel, sol hele dagen og så godt som ingen vind. elsker virkelig følelsen jeg får når det ikke er noe mer snø, fuglene synger og man kan gå i lite klær uten å fryse. så derfor har jeg kjøpt meg en ny harems/slappbukse fra gina tricot, mag og sukkerfri sjokolade, slik at jeg kan kose meg skikkelig i kveld. og selvfølgelig feire at jeg kan krysse av både matteprøve og mediepåhør fra ukeplanen min! bare innlevering i engelsk igjen, før det er påskeferie. jippi.


outfit 13. april 2011.skinnjakke fra cubus, bluse fra gina tricot, jeans fra hennes&mauritz og boots fra clarks.

 • postet av kine emelie 13.apr.2011 kl. 19:38 i outfit
 • 8 fine


mitt trondheim.

her har dere mine anbefalinger til alle dere som skal til eller bor i trondheim. og dette er mine meninger, så dere trenger ikke mene det samme. he-he. håper noen finner det nyttig!


skal du spise kinamat i trondheim, er det et sted jeg vil trekke frem i lyset og anbefale. restauranten heter peking house, og ligger i søndre gate. jeg synes personlig at maten deres er fantastisk, og desserten er rett og slett himmelsk. jeg anbefaler også å kjøpe en tre-retters, hvor du kan velge hva du vil ha til forrett og hovedrett, også får du fritert banan til dessert. den er altfor god!! 


sushi er jo superpopulært nå, og hva er vel bedre for dere som elsker sushi enn en restaurant med lave priser og supergod mat? ingenting, tenker jeg. om det er dette dere ønsker, så drar dere til kyoto, en superfin og moderne (og populær, så det er lurt og reservere bord på 73 50 13 00!) sushirestaurant i hjertet av trondheim. nærmere bestemt i dronningens gate. jeg vil anbefale dere å kjøpe tempura maki, for den synes jeg er best. he-he.


det er mange superkoslige caféer i trondheim, men en som kanskje står litt i skyggen av de andre på grunn av beliggenheten sin, er mormors stue. det er en liten, trang og utrolig hjemmekjær café som ligger i ei lita veite kalt nedre enkeltskillingsveita, som stikker rett ut fra thomas angells gate. her får du god service, supergode hveteboller (med diameter 30 centimeter, haha), god mat og verdens beste kakao. og selvfølgelig masse annet. dessuten er innredningen gammel og kjempefin, og jeg får lyst til å stjele med meg alle møblene deres hver gang jeg er der... på våren og sommeren kan du også sitte ute i bakgården deres, noe som er kjempefint.


ikke det at jeg er en ekspert på utelivet i trondheim, men utifra ting jeg har hørt, så er ricks veldig populært. spesielt blant paradise-deltakere... ehehe. men jeg personlig tror jeg hadde trivdes bedre på solsiden. der står sola på til langt på natt på sommeren, caféene og barene ligger på rekke og rad langs den fine kanalen og alle har uteservering. altså kan du sitte og sole deg hele natta. haha. 


som alle andre steder i norge, så har jo trondheim også fastfood. vi har selvfølgelig burger king og mcdonalds, men i og med at jeg ikke takler noen av disse stedene, så vil jeg anbefale et fastfoodsted som jeg elsker av hele mitt hjerte. det heter kvikk og ligger inne på solsiden kjøpesenter. de gir deg sunne sandwicher lagd av grovt brød og med valgfritt pålegg. de har også noen av verdens beste smoothier + sunne wraps. og hva er vel bedre enn noe sunt påfyll under shoppingen? kvikk har dessverre ingen sitteplasser, men om du bare går ut døra kommer du rett ut til den fantastiske solsiden (med masse benker og gress til å sitte på), som lever flott opp til navnet sitt. 


shoppingen i trondheim er overraskende bra, synes jeg. en selvfølge når man først er her er jo selvfølgelig trondheim torg, det kanskje mest kjente kjøpesenteret i trondheim, som ligger på torget, rett ved statuen av olav trygvasson. det er et ganske så stort kjøpesenter, så du trenger litt tid her om du skal innom alle butikkene. et annet kjøpesenter i sentrum er mercur, som har butikker som h&m, bikbok, fretex unika, carlings, glitter, only osvosv. personlig synes jeg du bør gå en tur i nordre, gågata i trondheim, som ligger rett utenfor døra til mercur. her finner du zara, vero moda, din sko, weekday, carlings, indiska, narvesen, seveneleven, mange caféer osv. etter å ha vært i nordre, bør du ta av til ei utstikkergate som heter thomas angells gate. her har de bikbok, gina tricot, vero moda, retro (som selger merkeklær som mulberry, acne osv) og lignende. om du ønsker små, sjarmerende butikker bør du dra til bakklandet (som uansett er et must), trondheims kosligste bydel hvor jeg bodde før, men dessverre flyttet fra... her finner du de personlige, superkoslige butikkene og caféene som er mer enn verdt et besøk!


om du skal på sightseeing i trondheim er selvfølgelig nidarosdomen en ting du må få med deg. det er en flott katedral som man ikke blir ferdig med bare av et øyekast. jeg finner nemlig nye ting ved den hver gang jeg ser på den, og den er kjempefin, synes jeg. en annen ting er også bakklandet, som ligger rett over gamle bybro, som også er en ting dere bør få med dere. broa er kjempesjarmerende og romantisk, med en perfekt beliggenhet i forhold til elva og utsikt. deretter bør du ta turen oppover de tunge bakkene opp fra bakklandet og opp til kristiansten festning. her finner du også trondheims sykkelheis, trampe, som du da kan anvende om du har sykkel. men det er virkelig verdt de kaloriene du brente på gåturen opp hit også! her får du en kjempeflott utsikt, store gressletter hvor man kan ta en pause, piknik eller bare ligge og slappe av. disse tre tingene mener jeg er de tre hovedsakene dere må få med dere når dere er i trondheim. 


den fine bybroa.

 • postet av kine emelie 13.apr.2011 kl. 15:32 i tips
 • 6 fine


i dag er det tirsdag.

nå er jeg hjemme hos mamma og pappa igjen, og har spist en herlig laksemiddag. ha-ha. ellers har jeg også vært med mamma rundt på litt ærend, blant annet på en kjempekoslig interiørbutikk her i bygda. dessuten har jeg fått kjøpt meg betakaroten igjen, så nå har jeg store planer om å bli brun i løpet av sommeren. har jo tatt det de to siste somrene også, men glemmer bestandig av å ta det på vinteren. ehe. men nå må jeg se til å starte med påhøret jeg skal ha i media i morgen + å øve til matteprøven som vi også har i morgen. jippi for livet mitt. eller ikke. kanskje til helga! kos dere med denne vakre animasjonen mens jeg øver og forbereder... senere i kveld kommer det også en liten trondheimsguide til dere.

Ue8jN5 on Make A Gif, Animated Gifs
har forresten på meg verdens fineste bluse som jeg kjøpte i går. dere skal få se den bedre senere. den er så fiiiiiin. har lyst til å ha den på meg for alltid.en superfin mandag.

heisann. i dag har jeg faktisk hatt en ganske så interessant mandag. til en forandring. den startet klokka fem med at jeg måtte stå opp og ta pendlerbussen til trondheim, hvor jeg da dro på skolen. og da den unødvendige skoledagen (som forsåvidt bestod av kun lærersamtaler og avslapning) var over, dro jeg hjem til leiligheten en snartur, før jeg vendte nesa mot byen igjen og møtte mamma. vi gikk litt i butikker og på en café som heter mormors. det må uten tvil være trondheims kosligste café, og om du skal til trondheim bør du ta turen dit. den ligger i en liten, trang sidegate ut fra thomas angells gate, som er rett ved munkegata (trondheims hovedgate). etter at mamma hadde dratt hjem fikk jeg en melding av bestevenninna mi, sigrid, som lurte på om jeg hadde noen planer. og da jeg ikke hadde det, dro vi på egon og spiste pizzabuffet. mmmm. og etterpå ble det litt mer vandring i butikker, før vi begge måtte rekke bussene våre. en superfin mandag, med andre ord! the sun will kiss your face.

jeg er ikke klar for en ny uke.


som dere alle sikkert er fullt klare over, så starter det jo en ny uke igjen i morgen. ny uke, nye muligheter som det så fint heter. men jeg er ikke klar for en ny uke. jeg er ikke klar for påhør i media, matteprøve, lærersamtaler og innlevering i engelsk. jeg vil bare sove over hele uka, for så å våkne opp neste lørdagsmorgen og ha påskeferie. håper i det minste at tiden flyr denne kommende uka, og at påska er her før vi rekker å tenke påskehare. nå; god natt.

 • postet av kine emelie 10.apr.2011 kl. 22:23 i tanker
 • 5 fine


tjueen fine bilder.det er slik en søndag skal være.

aPRyG7 on Make A Gif, Animated Gifs
hei. nå har jeg nettopp vært ute og trent, noe som var utrolig deilig etter den altfor slappe uka når det kommer til trening. ellers har jeg spist hjemmelagd pizza sammen med mamma og pappa og bare slappet av her hjemme med tven, frukt og kjeks. en fin søndag, med andre ord. akkurat slik en søndag skal være. avslappende og fin. håper dere får en fin kveld videre, også får vi satse på at rosenborg knuser lillestrøm i kveld. tjohei!min fine yndlingssang for tiden.

 • postet av kine emelie 10.apr.2011 kl. 15:53 i musikk
 • 3 fine


ni herlige shortser.


ksubi, ksubi, viktor&rolf, topshop, youreyeslie, zco, maison martin margiela, no. 6, a.l.c.

 • postet av kine emelie 10.apr.2011 kl. 14:25 i mote
 • 4 fine


en fin og god morgen.

god morgen. nå har jeg stått opp (wow, overraskende?), spist en finfin søndagsfrokost med masse god mat, og nå har jeg bestemt meg for å se mange episoder av den nyeste sesongen av "america's next top model". jippi. håper dere får en flott søndag, da.klar for å finne senga.


heisann og hoppsann. jeg er hjemme fra en superbra fest nå, og føttene mine verker som bare det. det er ikke alltid det lureste å gå rundt med ti centimeter høye hæler på en fest med bra musikk. ehe. men som sagt, så hadde jeg det kjempebra, og jeg skulle ønsket festen varte lenger. men slik er nå det at den sluttet klokka ett, og nå har jeg nettopp spist opp godteriet mitt, så det er på tide å finne senga. god natt!get your party on.


heisann. jeg hadde egentlig store planer om å ligge som et slakt på sofaen med en bolle med godteri i hendene i hele kveld, men planene ble raskt endret da jeg fikk spørsmålet om å bli med på fest. dermed stikker jeg til bestevenninna mi, sigrid, i sjutiden, hvor jeg da får pitabrød med svinekjøtt (en av mine favorittretter) og senere på kvelden begir vi oss videre til festen. toppers! blir koslig å møte henne igjen også, er så altfor sjelden etter at jeg flyttet til trondheim. kiss.  cause it is all set in stone.

nå har jeg nettopp spist min herlige, hjemmelagde burger med masse ananas, salat og ketchup, og jeg er stappmett. så derfor bruker jeg tiden min på å se på "australia's next top model" og drikker grønn te. og ellers venter jeg bare på at det skal bli kveld og jeg kan begynne å spise opp godisen min. nam. lagde en liten animasjon til dere også. er jeg ikke bra snill?

NViQq9 on Make A Gif, Animated Gifstypisk lørdag.


hei. nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koslig tur til sentrum sammen med mammaen min. vi handlet inn middag til i dag og i morgen (hjemmelagd burger i dag og hjemmelagd pizza i morgen, kan altså ikke klage) pluss masse godis til i kveld. ellers var vi også en tur på en bruktbutikk kalt "brukbart", hvor jeg fant meg en kjempesuperduperfin svart hekletopp som jeg gleder meg myemye til å kunne bruke sammen med en jeansshorts i sommer. jippi. og nå skal jeg lese litt i motemagasiner før det blir middag om ikke så altfor lenge. fint ja.ni finfine overdeler.


elle shop, t by alexander wang, surface to air, foley+corinna, chloé, wildfox, bodkin, dorothy perkins, otis&maclain.

 • postet av kine emelie 09.apr.2011 kl. 11:51 i mote
 • 4 fine


en fin lørdagsmorgen.

god morgen! i dag våknet jeg faktisk klokka kvart over ti av meg selv, og ettersom jeg ikke fikk til å sove igjen, så stod jeg opp og lagde frokost til meg, mamma og pappa. så nå har jeg nettopp spist en herlig frokost bestående av minibaguetter, egg og te, og jeg er stappmett. ellers skal vi til sentrum snart, og jeg skal se om jeg finner meg en vårjakke. endelig. håper dere får en finfin lørdag og at dere koser dere supermasse!da sier jeg god natt.

klokken tikker seg nærmere og nærmere to, og dermed begynner det å bli på tide og legge seg snart. i hvertfall for min del. jeg er bestandig så umenneskelig trøtt etter en lang uke i trondheim, så nå skal det bli utrolig godt å sove lenge. og i morgen skal jeg starte dagen på den måten jeg liker best, nemlig med en herlig helgefrokost sammen med mamma og pappa. resten av dagen går vel med til litt handling av godis til kvelden, også blir det sikkert bare avslapning på sofaen. spesielt om det blir storm, slik det var i dag. god natt!verdens fineste blazer.

åh, herregud. jeg dør litt hver eneste gang jeg ser denne fantastiske, nydelige, superfine blazeren. jeg har så innmari lyst på den, men så har jeg jo bestemt meg for å kutte ned på pengebruken en liten stund fremover, slik at jeg har litt penger til jeg skal til gøteborg den første uka i mai. men da tror jeg jammen meg at jeg må se om jeg finner en blazer i en slik farge. og i en slik fasong. den er jo bare p-e-r-f-e-k-t. fler som er enig, eller?
velkommen til mitt lille univers.

velkommen hit!

 • postet av kine emelie 09.apr.2011 kl. 00:02 i blogg
 • 0 fine
Les mer i arkivet » Mai 2011 » April 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

pps. jeg har lagd alt på designet selv, og all kopiering eller etterligning blir ikke godtatt. okei?

bloglovin

kategorier.

arkiv.hits