* -
ny blogg igjen.

jeg tenkte å unnskylde meg for sugen blogging på starten av dette innlegget, men det gidder jeg rett og slett ikke. det er jo tross alt mitt liv og min blogg. og nå har jeg startet en ny blogg (ja, igjen, men som sagt: det er mitt liv, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva folk mener om det :)) som heter www.kinesboble.blogg.no. klikk her for å komme til den. weyho!

  • postet av kine emelie 14.mai.2011 kl. 16:22 i blogg
  • 0 fine


sommer.kortere hår.

heyho! nå har jeg klipt håret mitt ca seks-syv centimeter, og jeg er storfornøyd. har dilla på kort, luftig og friskt hår, selv om håret mitt aldrig (wtfff, når begynte jeg å skrive aldrig???? rettelse: aldri) kommer til å nå det siste punktet noen gang igjen... ehe. men jeg elsker i hvertfall lengden jeg har nå! neste gang blir det mer striper, tjohei.

  • postet av kine emelie 07.mai.2011 kl. 21:03 i meg
  • 2 fine


noe nytt.

hei. jeg kom hjem klokka ti i dag, etter en fire timers lang togtur fra gøteborg til oslo, en times venting på oslo s, en åtte timer lang togtur fra oslo til trondheim, en stor hotellfrokost sammen med mia, mamma og pappa og en og en halv times kjøring fra trondheim og hjem. så jeg er ganske så trøtt, og jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en laaang dag. ellers var vi på liseberg i går, og jeg storkoste meg! fikk tatt de fem karusellene jeg hadde mest lyst til, blant annet den nye atmosfear. digg. jeg er også litt i det sentimentale hjørnet nå, ettersom jeg savner svenskene sånn... derfor er what are words med chris medina en perfekt deppesang. kommer flere bilder fra sverige litt senere! og her har dere forresten noen av mine nyeste kjøp. elsker alt.

shortsene og capsen er fra h&m og skoene er fra scorett.lang og fin mandag.

nattog fra trondheim til oslo, noen timers venting på oslo sentralstasjon, operaen og i karl johan, bussing fra oslo til gøteborg, grilling og kos med svenskene og østerrikerne (?) og nå er vi godt plassert hjemme hos vertsfamiliene våre. toppers! gleder meg til i morgen, god natt.
hejdå norge, hej sverige.


heisann! i går var jeg jo på fest, noe som var kjempekoslig som alltid, men nå er jeg unaturlig trøtt i og med at jeg og sigrid ikke kom hjem før fire-halv fem i natt. ellers sov jeg til halv fire, spiste grillmat med mamma og pappa, og nå holder jeg på å pakke. for om en time stikker jeg nemlig til trondheim, møter klassen min på sentralstasjonen og tar nattoget til oslo! og i morgen tidlig går turen videre til gøteborg med buss. ah, gleder meg sånn til å komme frem. jippiiii! 

Les mer i arkivet » Mai 2011 » April 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

pps. jeg har lagd alt på designet selv, og all kopiering eller etterligning blir ikke godtatt. okei?

bloglovin

kategorier.

arkiv.hits