* -
noe nytt.

hei. jeg kom hjem klokka ti i dag, etter en fire timers lang togtur fra gøteborg til oslo, en times venting på oslo s, en åtte timer lang togtur fra oslo til trondheim, en stor hotellfrokost sammen med mia, mamma og pappa og en og en halv times kjøring fra trondheim og hjem. så jeg er ganske så trøtt, og jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en laaang dag. ellers var vi på liseberg i går, og jeg storkoste meg! fikk tatt de fem karusellene jeg hadde mest lyst til, blant annet den nye atmosfear. digg. jeg er også litt i det sentimentale hjørnet nå, ettersom jeg savner svenskene sånn... derfor er what are words med chris medina en perfekt deppesang. kommer flere bilder fra sverige litt senere! og her har dere forresten noen av mine nyeste kjøp. elsker alt.

shortsene og capsen er fra h&m og skoene er fra scorett.dagens innkjøp.rosa blondetopp fra kappahl & stripet oversized genser fra kappahl.endelig er dette mitt.

jippiiii!! endelig er disse to nydelighetene mine til odel og eie. så nå venter jeg bare på at de skal dumpe ned på postkontoret. gleder meg så utrolig mye til å kunne bruke dem begge to. tjohei! nå skal jeg på besøk til søstra mi og kjæresten. blir superkos!capsen er fra h&m sin herreavdeling og shortsen er fra h&m sin conscious collection.

Les mer i arkivet » Mai 2011 » April 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

pps. jeg har lagd alt på designet selv, og all kopiering eller etterligning blir ikke godtatt. okei?

bloglovin

kategorier.

arkiv.hits